Loading
Saha_expo-2

Ekinler Endüstri olarak, sizleri salon: 8K stant no:16 numaralı standımızda Saha Expo'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Havacılık, sektörine sunduğumuz yenilikçi çözümleri yakından inceleyebilmeniz için bu önemli etkinlikte yerimizi aldık. Saha Expo, teknoloji ve savunma sanayisinin en ileri örneklerinin sergilendiği, sektördeki en önemli etkinliklerden biri olarak öne çıkıyor. Bu kapsamda, "Future Now" sloganımızın altını çizerek, geleceğin teknolojilerini bugünden sunma vizyonumuzu sizlerle paylaşacağız.

1984 yılında kurulan Ekinler Endüstri, havacılık, otomotiv, enerji depolama ve beyaz eşya sektörlerinde 40 yılı aşkın deneyimiyle çözüm ortaklarına hizmet vermektedir. Yerli üretim gücümüz ve yenilikçi yaklaşımlarımızla sektörde öncü bir konumdayız. Havacılık sektörüne DO-160G ve MIL-STD-810H standartlarına uygun olarak ürettiğimiz sensörler, otomotiv sektöründe cam ısıtma ve yağmur sensörleri gibi ürünlerimiz, enerji depolama çözümlerimiz ve beyaz eşya üreticilerine yönelik stratejik ortaklıklarımızla faaliyet alanlarımızı her geçen gün genişletiyoruz.

Saha Expo'da, sektördeki yenilikçi ürünlerimizi tanıtarak gelecek nesil çözümlerimizi keşfetmenize olanak sağlayacağız.

Kalite yönetim sistemimize olan güvenimizi pekiştiren IATF 16949 ve EN/AS 9100 sertifikalarımızla, sektördeki en yüksek standartları karşılayan ürünlerimizi sergileyeceğiz. Ekinler Endüstri olarak, geleceğin teknolojilerini bugünden tasarlayan yaklaşımımızla, her adımda güvenilir ve yenilikçi çözümler sunuyoruz. Sizleri de bu heyecan verici geleceği keşfetmek için 8K-16 numaralı standımıza bekliyoruz!

Saha Expo'nun dinamik atmosferinde sizlerle buluşmayı ve yenilikçi çözümlerimizi birlikte keşfetmeyi dört gözle bekliyoruz.

paylaş